Naslov

OWD/JUNIOR OWD (OPEN WATER DIVER)

OWD/JUNIOR OWD (OPEN WATER DIVER)

S tem tečajem pridobite vstopnico za podvodni svet, ki predstavlja osnovo rekreacijskega potapljanja. Z njim dobite osnove za amaterski oziroma rekreacijski potop in predstavlja prvo stopničko na poti potapljača. Na tečaju se tečajniki seznanijo s teorijo potapljanja (Arhimedov zakon-plovnost, pritisk in učinek pritiska na telo, potapljaška oprema, dihanje pod vodo, komuniciranje pod vodo, planiranje potopov, dušikova omama, dekompresijska bolezen, potapljamo se varno…).

Potek tečaja:

Za teoretični del tečaja prejmete dostopne podatke za spletno učilnico, kjer v svojem ritmu pridobite vso potrebno teoretično znanje. Nato sledi še praktični del, ki predstavlja najmanj 3x potapljaške vaje na bazenu, odvisno od dinamike osvojitve določenih vaj. Na koncu teoretičnega dela tečaja se opravi tudi preizkus znanja v spletni učilnici. S tem se tečajniki lažje pripravijo na praktični del tečaja oz. na izpit, ki poteka na morju.

Na morju se v vikendu opravijo štirje potopi, od česar je prvi potop izpitni potop, vsi ostali potopi pa služijo utrjevanju vsega naučenega.

Pogoji pristopa k tečaju:

Minimalna starost za tečaj JUNIOR OPEN WATER DIVER je 12 let,
Minimalna starost za tečaj OPEN WATER DIVER je 15 let.

Kaj potrebujete za tečaj:

Dobro voljo,
Kopalke in brisačo,
ABC opremo (maska, dihalka in plavutke).

Kaj je zajeto v ceno tečaja:

Vključen teoretični del v spletni učilnici, uporaba celotne potapljaške opreme (razen ABC opreme), vstopnice za bazen, izpitni potop na morju, FEEL DEEP/PSS diplomo ob zaključju tečaja in mednarodno priznano potapljaško izkaznico PSS OWD/Junior OWD, s katero se lahko potapljate kjerkoli na svetu.

Kje se lahko potapljate po uspešno opravljenem tečaju OWD/Junior OWD:

V vseh rekah, jezerih in svetovnih morjih v paru s potapljačem višje kategorije do 18 metrov.

ČLANINEČLANIVIP (na zahtevo samo en tečajnik).
270 EUR300 EUR670 EUR

Tečajnik plača sam usluge potapljaškega centra (uporaba centra in polnjenje jeklenk), razen pri VIP tečaju, kjer so usluge potapljaškega centra že v ceni tečaja.

sl_SISlovenščina
Podarite 1% dohodnine
Izpolni obrazec s klikom na spodnji gumb: