SI SI EN DE

Osvežitveni tečaj

Osvežitveni potapljaški tečaj je namenjen vsem potapljačem, kateri se dlje časa niso potapljali.

Se že dolgo niste potapljali? Bi rad osvežili svoje potapljaško znanje? Ta tečaj je idealna vstopnica po določeni potapljaški pavzi, optimalna priprava za naslednji potapljaški dopust ali za kakšnega od nadaljevaljnih potapljaških tečajev. Osvežitveni tečaj ti bo še enkrat pokazal, kaj rabiš v teoriji in praksi potapljanja. Po tem tečaju se boš lahko zopet varno potapljal in se pod vodo udobno počutil.

Potek tečaja:

Med teoretičnim delom tečaja tečajniki sami predelajo gradivo začetnega potapljaškega tečaja. Praktični del tečaja se izvaja v zaprtih vodah (bazen), kjer tečajniki osvežijo podvodne veščine, katere ustrezaju nivoju začetnega potapljaškega tečaja.

CENA:  60,00 Eur/člani in 75,00 Eur/nečlani potapljaškega društva FEEL DEEP, v ceno všteta izposoja potapljaške opreme (v primeru, da jo tečjnik nima), tečajnik sam plača vstop na bazen.

Prijavnica - Osvežitveni tečaj

CAPTCHA Image

Informacije

Za vse dodatne informacije v zvezi s potapljaškimi tečaji nas lahko kontaktirate preko elektronske pošte diving@feeldeep.si ali preko telefona 041/761-295 (Thomas)

PSS potapljaški tečaji

Potapljaško društvo Feel Deep vam ponuja tečaje po šoli potapljanja PSS – Professional Scuba Schools, ki danes velja kot ena najboljših potapljaških šol in deluje na vseh področjih potapljaških dejavnosti. Pod svojim okriljem združuje izobraževanje potapljačev v vseh zvrsteh potapljanja, od apnee, rekreativnega, tehničnega in profesionalnega potapljanja ter emergency. V našem društvu se lahko prijavite za naslednje potapljaške tečaje:

- OWD/Junior OWD (Open Water Diver)
- AOWD/Junior AOWD (Advanced Open Water Diver)
- NITROX Diver
- Dry Suit Diver
- Deep Diver
- Rescue diver
- Divemaster
- Osvežitveni tečaj

PSS ima certifikat RSTC, ki zagotavlja kakovost in ekvivalentnost potapljaških tečajev. Več o strukturi izobraževanja in šoli PSS najdete na naslovu www.pssworldwide.org.