SI SI EN DE

AOWD/Junior AOWD (Advanced Open Water Diver)

S tečajem AOWD/Junior AOWD pridobite dodatno znanje o potapljanju za varen potop do 30 metrov in s tem pridobite prepotrebne izkušnje za varno raziskovanje podvodnega sveta.

S tem tečajem pridobite dodatno znanje o potapljanju za varen potop do 30 metrov. Znanje, ki ga pridobite na OWD/Junior OWD tečaju nadgradite s tem tečajem, kjer se potapljač sreča z novimi izzivi in pridobi prepotrebne izkušnje za varno raziskovanje podvodnega sveta.

Potek tečaja:

Teoretični del tečaja zajema lastno učenje in predavanja v popoldanskih ali večernih urah 1 dan. Sledi preizkus znanja, ki je sestavljen iz gradiva za začetni potapljaški tečaj OWD/Junior OWD in novo osvojenih znanj.
Praktični del tečaja poteka na morju, kandidati pa opravijo 5 potopov in sicer:
obvezni potopi: navigacijski potop – naučijo se tehnik navigacije, nočni potop in globinski potop, ter
izbirni potopi (katere določi inštruktor po dogovoru), in sicer: naravoslovni potop, nitrox potop, potop dvigovanja bremen, potapljanje s tokom, več-nivojski potop…itd.

Zahteve tečaja:

Minimalna starost za tečaj Junior ADVANCED OPEN WATER DIVER je 12 let,
Minimalna starost za tečaj ADVANCED OPEN WATER DIVER je 15 let,
Uspešno opravljen začetni potapljaški tečaj OWD ali Junior OWD,
Določeno število potrjenih potopov (razvidno iz knjižice za beleženje potopov).

Kaj potrebujem za tečaj:

Dobro voljo,
Kopalke in brisačo,
ABC opremo (maska, dihalka in plavutke) in lastno potapljaško obleko,
Izkaznico OWD ali Junior OWD,
Knjižico za beleženje potopov z zabeleženimi potopi.

Kaj vse je zajeto v ceno tečaja:

Cena vključuje predavanja, uporabo celotne potapljaške opreme katere tečajnik nima (razen ABC opreme), vodenje 5-ih potopov od tega 2 potopa z ladjo, ponovitev ključnih vaj iz začetnega tečaja, PSS KIT AOWD – ki vsebuje mednarodno potapljaško PSS izkaznico AOWD, diplomo, knjigo v slovenskem jeziku, nalepki PSS, Nitrox nalepko, Nitrox tablice, pisalo in našitek Advanced Scuba Diver. Tečajnik plača sam usluge potapljaškega centra (uporaba centra in polnjenje jeklenk).

Kje se lahko potapljam po uspešno opravljenem tečaju AOWD/Junior AOWD:

V vseh rekah, jezerih in svetovnih morjih v paru s potapljačem višje kategorije do 30 metrov.

CENE:
- 260,00 Eur/člani potapljaškega društva FEEL DEEP,
- 290,00 Eur/nečlani in 
- 600,00 Eur VIP (na zahtevo samo en tečajnik).

Tečajnik plača sam usluge potapljaškega centra (uporaba centra in polnjenje jeklenk), razen pri VIP tečaju, kjer so usluge potapljaškega centra že v ceni.

Prijavnica - AOWD/Junior AOWD (Advanced Open Water Diver)

CAPTCHA Image

Informacije

Za vse dodatne informacije v zvezi s potapljaškimi tečaji nas lahko kontaktirate preko elektronske pošte diving@feeldeep.si ali preko telefona 041/761-295 (Thomas)

PSS potapljaški tečaji

Potapljaško društvo Feel Deep vam ponuja tečaje po šoli potapljanja PSS – Professional Scuba Schools, ki danes velja kot ena najboljših potapljaških šol in deluje na vseh področjih potapljaških dejavnosti. Pod svojim okriljem združuje izobraževanje potapljačev v vseh zvrsteh potapljanja, od apnee, rekreativnega, tehničnega in profesionalnega potapljanja ter emergency. V našem društvu se lahko prijavite za naslednje potapljaške tečaje:

- OWD/Junior OWD (Open Water Diver)
- AOWD/Junior AOWD (Advanced Open Water Diver)
- NITROX Diver
- Dry Suit Diver
- Deep Diver
- Rescue diver
- Divemaster
- Osvežitveni tečaj

PSS ima certifikat RSTC, ki zagotavlja kakovost in ekvivalentnost potapljaških tečajev. Več o strukturi izobraževanja in šoli PSS najdete na naslovu www.pssworldwide.org.