SI SI EN DE

Jesensko potapljanje na Kanarskih otokih

23.10.-30.10.2021 / Corralejo, Fuerteventura, Kanarski otoki

Krompirjeve počitnice izkoristite za teden potapljaških doživetij na otoku Fuerteventura v sklopu Kanarskih otokov. Potapljanje na otoku Fuerteventura organiziramo vrsto let v sodelovanju s potapljaškim centrom Punta Amanay.

Podvodni svet, ki ima podpis vulkanskega nastajanja, je raznoliko bogat. Lahko zaplavamo v jate raznobarvnih rib, lahko srečamo ogromne kirnje, katere se nas ne bojijo, spremljajo nas električni skati, morene, barakude, iz peska lahko izbezljamo morske pse.

Nastanitev je organizirana v privatnih 10 in 6 posteljnih hišah, ki so locirane v mestu Corralejo, blizu potapljaškega centra. Hiše so sodobno opremljene, imajo zunanji bazen, žar, prostorne dnevne sobe, spalnice, kopalnice, so opremljene z vsemi kuhinjskimi pripomočki, klimatsko napravo, omogočen pa je tudi prost Wi-Fi dostop.

corralejo-beach-fuerteventura-canary-islands-spain.jpg

Prijavnica - Jesensko potapljanje na Kanarskih otokih

CAPTCHA Image

Informacije in rezervacije

Za rezervacije ali dodatne informacije v zvezi s potapljaškimi dogodki nas lahko kontaktirate preko elektronske pošte diving@feeldeep.si ali preko telefona 041/761-295 (Thomas)

Prijavi se zdaj! PRIJAVNICA

OSTALI POTAPLJAŠKI DOGODKI

1
okt
Vikend WRECK potapljanje v Bale - Valle, Hrvaška

Vikend WRECK potapljanje v Bale-Valle organiziramo v sodelovanju s potapljaškim centrom "The old diver".

23
okt
Tedensko WRECK potapljanje na Visu

Wreck potapljanje na otoku Visu organiziramo že vrsto let v sodelovanju s potapljaškim centrom B-24 v mestu Komiža.

5
feb
Deepspot

Prvič organiziramo zimski potop v ogrevani vodi (33 stopinj) v novem najbolj globokem bazenu na svetu.

5
mar
Sejem Boot Tulln

Avstrijski specializirani sejem za potapljanje.

11
jun
Pozno pomladno potapljanje na Premudi

Pozno pomladno tedensko potapljanje v arhipelagu Premude, katera je predvsem znana po enem od desetih najlepših potopov na Jadranu - potop v tako imenovani Katedrali.

18
jun
Poletno potapljanje na Premudi

Vstopite v poletje s tedenskim potapljanjem v arhipelagu Premude, katera je predvsem znana po enem od desetih najlepših potopov na Jadranu - potop v tako imenovani Katedrali.

25
jun
Poletno potapljanje na Premudi

Poletno tedensko potapljanje v arhipelagu Premude, katera je predvsem znana po enem od desetih najlepših potopov na Jadranu - potop v tako imenovani Katedrali.

Fotogalerije naših destinacij

V galeriji zbiramo vse fotografije, ki jih naši člani ali simpatizerji društva naredijo na potapljaških dogodivščinah, pod ali nad vodo. Oglejte si nekaj fotogalerij, ki so jih naši člani posneli na potapljaških izletih...

POTAPLJAŠKI TEČAJI

Potapljaško društvo FEEL DEEP vam ponuja tečaje po šoli potapljanja PSS – Professional Scuba Schools, ki danes velja kot ena najboljših potapljaških šol in deluje na vseh področjih potapljaških dejavnosti. Več o strukturi izobraževanja in šoli PSS najdete na naslovu www.pssworldwide.org.

OWD/Junior OWD (Open Water Diver)

S tečajem OWD/Junior OWD pridobite vstopnico za podvodni svet, ki predstavlja osnovo rekreacijskega potapljanja. Z njim dobite osnove za amaterski oziroma rekreacijski potop in predstavlja prvo stopničko na poti potapljača.

AOWD/Junior AOWD (Advanced Open Water Diver)

S tečajem AOWD/Junior AOWD pridobite dodatno znanje o potapljanju za varen potop do 30 metrov in s tem pridobite prepotrebne izkušnje za varno raziskovanje podvodnega sveta.

NITROX Diver

Najnovejše orodje, ki ga potapljači v zadnjem času uporabljajo za podaljšanje časa potopa, je uporaba dihalnih mešanic. Prva od njih je NITROX (imenovana tudi ENRICHED AIR, SAFE AIR in podobno).